Zlatá medaile z MČR

29.06.2019 00:00

V letošním roce jsme měli na Mistrovství České republiky dorostu a juniorských kategorií z našeho klubu po dlouhé době jen jedno želízko v ohni. Někteří skvělí atleti bohužel už nejsou aktivní, jiní startují za jiné kluby, někteří se nenominovali a bylo tu i jedno nepříjemné zranění.
Želízko jsme měli sice jenom jedno, ale bylo pořádně žhavé!
Kája Sasynová svou výkonností byla v běhu na 1500m jasnou favoritkou, ale atletika je také o štěstí a může se stát cokoli.

Letos si to Kája profesionálně pohlídala a s jasným náskokem se stala mistryní České republiky v běhu na 1500m. Dohodli jsme se běžet na jistotu a titul, takže čas jsme nechávali osudu, nakonec z toho byl pěkný výsledek 4:43.42.
Ve třiceti stupních na sluníčku to není nic s medem, jak Kája po doběhu hodnotila svůj výkon, ale cíl byl splněn a radost ze zlaté medaile překonala všechny nepříjemné pocity.
Kája se nyní připravuje na vrchol letošní sezóny což jsou Evropské olympijské hry mládeže v Baku.
Přejeme vše nej, a díky za skvělé výkony a reprezentaci!!

Družstvo Třince získalo celkem čtyři zlaté a jednu stříbrnou medaili což je famózní výsledek na MČR. Hanka Bruková v kladivu zlato, Bája Sajdoková ve výšce zlato,a v trojskoku stříbro, František Buba zlato v trojskoku. K tomu není co dodat, takové výsledky jsou odměnou za obětavou práci trenérů a poctivý přístup svěřenců. Jen tak dál!

Výsledky: online.atletika.cz/vysledky/36424