Zlatý podzim-Vratimov

01.10.2016 00:00

Zatím co jedna polovina klubu potila krev na Filipce, naše druhá polovina se vypravila do Vratimova na Zlatý podzim.
Ve Vratimově nás doslova přivítal zlatý podzim, teplota se během závodu vyhoupla až nad krásných 20°C. Startovali jsme přibližně okolo půl jedenácté a všechny statečné čekal krásný okruh po Vratimově o přibližné délce 9,7km.
Za náš klub se na start postavilo 6 borců a 4 dívky. Za dívky byla v elitní kategorii a celkově mezi ženami třetí Aneta Chlebíková, která se poprala se svoji premiérou na desítce slušně a hned tak obtížnou trať zvládla pod 40min. V juniorské kategorii vyhrála Hana Peterková a pro druhé místo si doběhla její sestra Lenka Peterková. V elitní kategorii žen si pro 8. místo doběhla Jana Sasynová, která opět vylepšila čas z předešlého ročníku.
Nyní něco k naším mužům. V mužském ,,béčku,, si pro 9. místo doběhl Libor Peterek, který ještě pořád neprožívá skvělé období po nemoci, o kousek později se na 13. pozici přiřítil do cíle Tomáš Ernst, a na 15. pozici taky zvládl tuto trať Mariusz Supik. V mužském ,,áčku,, doběhl na krásném 9. místě Kamil Sasyn. Mezi juniorama jsme měli na bedně dvojí zastoupení, kdy na 3.fleku skončil Serhij Tkač a zvítězil René Sasyn. René se stal také celkovým vítězem letošního Zlatého podzimu, když rovněž jako na jaře v Důlňáku nenašel přemožitele.

Výsledky:Zlatý podzim 2016.xlsx (44382)

Foto: bksak.rajce.idnes.cz/10_KM_VRATIMOV_ZLATY_PODZIM_2016-10-01

R.S